Skip links

Pakuočių ir įpakavimų kūrimas

Unikalių pakuočių, įpakavimų, dėžučių ar kompleksinių sprendimų kūrimas

Jeigu Jums reikia standartinių pakuočių ar tiesiog dėžučių pvz maisto išsinešimui – Jums reikia kreiptis ne į mus, o į spaustuvę arba pakuočių gamintojus. Tokių yra daug. Jie turi standartines pozicijas, standartines dėžutes. Jas tiesiog galite nusipirkti ir naudoti.

Bet jeigu norite, kad sugalvotumėm išskirtinio dizaino sprendimą, netradicinę pakuotę, kuri atitiktų firminį stilių. Ir sukurtumėm visą verslo komplektą: Svetainę, logotipas, firminis stilius, dovanų maišelis, pakuotė ir net pvz šokoladukas su Jūsų logotipu dedamas kaip nemokama dovana.  – tada verta pabendrauti.

Svarbus faktas:

Mes nesame gamintojai. Mes dizaino ir įdėjų agentūra. Galime padėti ir pagaminti, bet mes labiau dizaineriai ir minčių generatoriai.

Svarbus faktas nr.2

Išskirtinės pakuotės kainuoja brangiai. O vienetiniai gaminiai – išvis. Didžiausia bėda, kad jei norima labai gražaus išskirtinio dizaino, vadinasi spaustuvė turės gaminti jums metalines (ar kitokias) klišes. Perprogramuoti gamybos liniją.  Todėl išskirtiniams gaminiams yra minimalūs užsakymo kiekiai. Ir jie būna gana dideli. Dešimtim tūkstančiu. Tik tada apsimoka gamyba.

Jei gaminate daug – tada viskas ok. Bet jei gaminate mažai – tada padeda kūrybingumas. PVZ:  Paimame standartinę pakuotę. Užklijuojame gražų logotipą. Lazeriu ant kartono išgraviruojame simbolius. Ir dar pasigaminę antspaudą skirta vaškui spausti su logotipų – užfiksuojame. ir įdedame į gražų juodą maišelį.

KIEK KAINUOJA?

Dizainas ir idėja – KAINA prasideda nuo ~300 Eur + PVM  už standartinį dizainą (maketavimą)

(aišku jei reikia tik sumaketuoti tik standartinį nedidelį lipduką kurį klijuosite patys ant dėžučių – tai bus gerokai pigiau, nes čia bus tik dizainas ir net ne pakuotė).

Bet priklausomai nuo sudėtingumo ir kiek elementų dizaine reikia, kiek reikės sugaišti laiko kuriant visus elementus ir derinant su gamybos reikalavimais – gali kainuoti ir gerokai daugiau.

O kiek kainuoja pakuotės gamyba priklausys nuo spaustuvės, kurią pasirinksime ir kiekio.  Ir žinoma sudėtingumo. Tai gali kainuoti ir nuo keliasdešimt centų už vnt. Bet pvz. jei pakuotė iš tikro medžio su tikros odos apdaila skirta prabangos produktui – vien pakuotė gali kainuoti ir kelis tūkstančius už vieną unikalų įpakavimą darytą rankomis. Tad kaina priklauso tik nuo norų, fantazijos ir turimo biudžeto.